Leirikeskus

Lähdekorpi (Kuru, Ylöjärvi). Lähdekorven leirikeskus Kurussa on palvellut seurakunnan eri leireillä jo vuosikymmeniä. Leirejä on kesäisin useita ja talvellakin muutamia.

Seurakunta järjestää lasten- ja varhaisnuorten leirejä, sekä palvelee Baptistikirkon nuortenleirejä. Muita vuosittaisia tapahtumia ovat SBK:n miestenpäivät, syystalkoopäivä ja juhannusjuhla.

Leirikeskusta on mahdollista vuokrata myös omaan seurakunnalliseen ja leirikäyttöön.Leirikeskukseen kuuluu seuraavat kiinteistöt/alueet:

Päärakennus: sähköt, vesivessat, vesikeskuslämmitys, keittiö, ruokasali, kaksi isoa majoitustilaa (30 hlöä / huone), kaksi pientä majoitustilaa (1-2 hlöä).

Rantasauna: puukiuas, sähkövalot, vesi järvestä, kaksi saunaa n. 8-10 hlöä/sauna ja laituri. Rannassa myös nuotiopaikka ja venevaja, jossa soutuvene.

Riihikirkko: sähköt, penkit 80-90 hlölle

Aitta: sähköt, patterilämmitys, sohva, sänky 1-2 hlölle, pöytä, nojatuoli, hylly

Mökki: sähköt, patterilämmitys, sänky 1 hlölle.Vanha leirirakennus: sähköt (ei lämmitystä), 2 takallista oleskelutilaa, majoitustila yläkerrassa (käytössä varastona)

Pelikentät: jalkapallokenttä, lentopallokenttä ja frisbeegolfrata (10 maalikoria)
Frisbeegolfrata, kuten pelikentätkin ovat yksityisiä, eivätkä siten ole yleisessä käytössä.
Frisbeegolfrataa vuokrataan maksua vastaan yksityisille tai vaikkapa yritysten virkistyskäyttöön. Varaustiedustelut puhelinnumerosta 050 345 1759.

Leirikeskuksen tiedustelut ja varaukset
Raili Huhtala 050 345 1759 / railihuhtala2015(ät)gmail.com
Jari Heikkanen 0400 870346 / jari.heikkanen(ät)outlook.com


Alla leirikeskuksen varauskalenteri

Tästä linkistä pääset Lähdekorven kuva-albumiin.